GASTENBOEK

Reactie plaatsen

Reacties

Smithc398
9 maanden geleden

I have been surfing online more than 3 hours today, yet I never found any interesting article like yours. It is pretty worth enough for me. In my view, if all webmasters and bloggers made good content as you did, the internet will be much more useful than ever before. adaeeacgdebeggeg

Annemiek
6 jaar geleden

Hi Anna,

Wat een prachtig nest heb je met die rode en zwarte kater erin. Ik zou bijna voor uitbreiding gaan, maar 4 Cornish rex in een flat wordt toch wat veel.

groeten Annemiek

Sebastiaan
6 jaar geleden

U heeft een mooie website!
Wat vindt u van mijn muziek?

www.youtube.com/sebastiaan233

MVG Sebastiaan

Natal'ya Grigor'eva
6 jaar geleden

Анна, получили удовольствие от посещения Вашего сайта!
У Вас замечательные корниши!!!
Очень понравились бульмастифы!

Малышку Karolien Queen Anne An поцелуйте, пожалуйста! Очень красивая нежная малышка!

www.faterex.com

Corry van Leijsen
6 jaar geleden

Wat heb je weer n mooi nestje met jouw Diaantje en Almelo! Shiva is bijna n jaar oud, wij zijn nog steeds heel gelukkig met haar, en zij met ons. Grt.
Corry van Leijsen
6 jaar geleden

Wat heb je weer n mooi nestje met jouw Diaantje en Almelo! Shiva is bijna n jaar oud, wij zijn nog steeds heel gelukkig met haar, en zij met ons. Grt.
lobke
6 jaar geleden

Hello
This is a nice site and i love cats want she are very cute

Bay bay

Hilde Versluijs
6 jaar geleden

Wat een prachtige site. Ik had nog nooit van het hondenras gehoord, maar ik ben er zeer gecharmeerd van. De beschrijving van hun karakter spreekt me erg aan en ze zijn nog beeldschoon ook. Ook de Cornisch Rex vind ik geweldig. En dan die twee samen: té gek! Ik heb genoten tijdens het bezichtigen van jullie site, heel veel succes met het fokken van die prachtige nestjes. Het is echt genieten van al dat beestenspul. Groetjes Hilde

van de wal
6 jaar geleden

goedemiddag zag dat u pas een nest heeft zit er toevallig een poesje bij en is die nog niet gereseveerd

Kristel Donders
6 jaar geleden

Beste,
Graag had ik geweten of het cornish rex katertje nog te koop is? Wat is de vraagprijs? Waar wonen jullie? Ik in Mechelen bij Antwerpen België. Waarschijnlijk veel te ver?
Alvast bedankt voor het antwoordje.
Mvg,
Kristel

Mieke Toorenaar
6 jaar geleden

Hoi Anna
De laatste dag van het jaar,Foxy is een geweldige kat .We hebben net samen gedanst op de muziek van de top 2000. Hij is echt helemaal te gek.Hij vindt echt alles leuk al zijn speeltjes en ik hoop ons ook.Maar zo te zien is hij dat wel.Nogmaals bedankt voor zo`n leuke kat.
Groetjes Mieke.

Debby en Pieter van den Elzen en Smokey, Blue & Catch
7 jaar geleden

Hallo Anna,

Van harte gefeliciteerd met dit mooie nieuwe nest. Groetjes van Debby en Pieter en miauwtjes van Smokey, Blue & Catch

herma klabbers
7 jaar geleden

Hoi Anna,

Hartelijk gefeliciteerd met je nieuwe nestje! (F)
Wat een variatie, voor elk wat wils, zou ik zeggen!

Groetjes van Herma, Harrie, Stijn, Smokey & Blue

Claudia van Eck
7 jaar geleden

Hoi Anna,

Alles goed? Bij ons in ieder geval wel. Luna is een schatje en doet het nog steeds heel goed bij ons. Ik zag dat Anouschka nog steeds niet verkocht is. Leuk maatje voor Luna misschien? Ook Alesia en Barones beginnen steeds meer aan haar te wennen en zijn regelmatig aan het stoeien (met zijn 3en). :-) Als je het leuk vindt dat we een keer op de koffie komen met Luna dan zeg het maar hoor. Gr. Claudia

Tom de Kruijff
7 jaar geleden

Hoi Anna,

Nog even een update uit de Flevopolder. Rexxie ( Kitten D3-kater CRXb nest D voor de meelezers...) doet het uitstekend! Een kleine maand geleden is hij 'geholpen' en sinds 2 dagen heeft hij ook Cornish Rex zusje (herplaastser van ca. 8 jaar oud) Ze kunnen steeds beter met elkaar overweg en Rexxie lijkt er veel 'rustiger' van te worden. Het blijft natuurlijk wel een ondeugend manneke gelukkig...Blij om te zien dat Mabeltje een echte Mabel geworden is..! Misschien nog een tip voor jou en voor je klanten: Wij zijn sinds kort helemaal overgestapt op Orijen (www.championpetfoods.nl) voor onze dieren. Echt supervoer voor een even super cattery! Groetjes van Tom en Marjoleine

Debby van den Elzen
7 jaar geleden

De filmpjes en foto's zijn weer fantastisch. Ook ik zou er bijna weer een willen nemen, maar ja ik heb er al 3 uit de laatste nestjes. Ik moet zeggen, je verveelt je geen dag met Smokey, Blue en Catch.......ik denk ook dat ze de broer en zusjes zijn van Draco en Diva. Ze zijn afgelopen week 1 jaar geworden ! Het is een beestenbende met 3 van die monstertjes in huis. Maar je kunt er enorm om lachen. Groetjes van Debby & Pieter.

Monique
7 jaar geleden

Hoi Anna,

Leuk, die filmpjes weer van nest E. Ik zou er bijna weer voor gaan... Maar 2 rexen is genoeg, zeker als ze Draco en Diva heten! Het gaat goed met ze, ze zijn alweer bijna 1jaar! Groetjes!!

Claudia & Martijn
7 jaar geleden

Hey dat is leuk, een gastenboek! Mooie site overigens ook. Bedankt weer voor je gastvrijheid vandaag Anna. Complimenten voor de mooie cattery en je toeweiding aan je mooie dieren. Met recht iets waar je trots op mag zijn!

P.s. Check je mail binnenkort even, wij hebben onze keuze gemaakt voor een toy terrier.

Groetjes Claudia & Martijn